Højtider og arrangementer

1-10-2013-094

Når vi nærmer os højtiderne er der lidt ekstra hygge i institutionen, hvor vi bl.a. laver aktiviteter der passer til højtiden. I december måned laver vi bl.a. pebernødder, julegaver til forældre, holder en maddag med lidt ekstra lækkert med børnene og i løbet af måneden får alle børn en gave fra julesækken.

I løbet af året har vi forskellige arrangementer bl.a. to arbejds-/hyggedage, foredrag for forældre og juletur til Thorup skov.

I løbet af foråret har vi en overnatning, med de børn, der skal i børnehaveklasse efter sommerferien. Vi spiser aftensmad og hygger os inden børnene bliver puttet, og næste morgen kommer forældrene til fælles morgenmad.

Fra ca. september til vi deltager i forårskoncerten – i maj – har vi musik med musiklærer Katja Mikkelsen, med de to ældste årgange.

I maj eller juni måned tager vi på en længere udflugt, der varer det meste af dagen, med alle børnehavebørnene. Det kan f.eks være Zoologisk have, Nordsø Museet, Randers regnskov eller Hjortdal Dyrefarm.

Fester og arrangementer:
Der er hvert år – sidste skoledag før jul – juletræsfest på skolen med gudstjeneste i kirken og fællesspisning på skolen. Til arrangementer på skolen er vuggestue/børnehavebørn og forældre velkommen til at deltage.
Der afholdes et forældremøde i vuggestue/børnehave med valg til bestyrelse hvert efterår – vores generalforsamling.

vinter-2013-011 jan---marts-2014-016