Facebookpolitik

Red. okt. 2020

Klim Fribørnehus har en side på Facebook. Denne side skal i være meget velkomne til at følge. Herpå bliver der indimellem lagt opslag op fra vores hverdag og fungerer som reklameprofil for os. Denne profil hedder:

Klim Fribørnehave og Vuggestue

Billeder fra børnenes hverdag, vil blive lagt ind på en lukket gruppe på facebook.

For at kunne se disse billeder, skal I anmode om at følge denne gruppe:

Fotogruppe for Klim Fribørnehus

Det kan være nødvendigt, at skrive hele gruppens navn, da det er en lukket gruppe og derfor nok ikke dukker op som det første på forslagslisten.

Fotogruppen er en lukket gruppe, som kun forældre kan blive medlem af (desværre ikke søskende, bedsteforældre, onkler mm.) Derfor er det også kun jer, der kan se de billeder, som vi lægger op.

Retningslinjerne for gruppen er:

  • I må IKKE dele billeder fra denne gruppe, da det ikke er alle der ønsker, at deres barn bliver delt på de sociale medier. Respekteres dette ikke og vi bliver orienteret herom, kan I ende med at blive lukket ud af gruppen.
  • Vi henviser desuden til, at al dialog om børnenes hverdag sker med personalet i institutionen, og ikke som kommentar på et billede eller via Messenger. Alle uhensigtsmæssige kommentarer slettes og besvares ikke.

Når Jeres barn stopper i institutionen, vil I blive ”smidt ud” af Fotogruppen, men I må meget gerne fortsætte med at være ”venner” med vores profil.